tokkaw's artwork

By: tok kaw

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 10-Feb-2008 06:39 Email | Share | Bookmark
Special Request

 

Quote:
..............this one tok buat atas special REQUEST dari "Zai"..................so tok takdo pix dia jadi tok songlap la dari FP dia dengan tanpa izin dia tapi tok consider dia tak marah la sebab tok hanya nak tunaikan HAJAT dia gak.......................harap2 Zai satisfied dgn grafik yang tak sebeberapa ni..........................khas buat Zai..............pssssst......abang dia jangan dok marah tok dah laaaaa. Ni pun hanya sekadar FRIENDSHIP jer.................kwang...............kwang.................kwang.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net